banner isbank

2015 Amatör Spor Haftası Satranç Turnuvası

amatorspor afisGençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri 12–18 Ekim 2015 tarihleri arasında büyük bir coşkuyla kutlanacak.
Bu amaçla Amatör Spor Haftası Satranç Turnuvası 17 Ekim 2015 Cumartesi günü Kadıköy Satranç Merkezi ev sahipliğinde yapılacaktır. Turnuvanın 3dk+2sn düşünme süresinde yıldırım satranç turnuvası olarak 9 tur yapılması planlanmıştır. Turnuva kayıtları istanbul.tsf.org.tr internet sitesinde 11 Ekim 2015 Pazar 21.00`dan itibaren online olarak yapılacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
Bilgi: Turnuva online kayıtları başlamıştır. Turnuva toplamda 64 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar başvuru tarih sırasına göre kabul edilir. Kontenjan sonrası kayıtlar yedek kayıt olarak değerlendirilecektir. Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırması önemle rica olunur.
DUYURU: Turnuva kayıtları sona ermiştir. Sporcu listesi yayımlanmıştır.
    pdfTurnuva Yönergesi     jpgTurnuva Afişi    SPORCU LİSTESİ  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istanbul yildirim2014 afis small
15subat2015 afis
KSM Seri afis small