banner isbank

2022 İstanbul Kulüpler Birinciliği Takım Listeleri Yayımlandı..

kulupler2022 afiss2021-2022 Türkiye Kulüpler Şampiyonası İstanbul İl Yarışmaları 1 Nisan-3 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecektir. Gençlik Spor tarafından tescilli Kulüplerin lige katılımı için son başvuru süresi 7 Mart 2022 Pazartesi 16:00 olup, başvurular Gençlik Spor İl Müdürlüğüne (Bakırköy) yapılmaktadır.
Turnuva 6 masa üzerinden; Dört genel masa, bir kadın masası ve bir 20 Yaş ve altı masaından oluşacaktır.
Transfer dönemi (sporcuların kulübe kaydedilmesi) 4 Mart 2022 Cuma gününe kadardır. Katılan kulüp sayısına göre dereceye girecek kulüpler, 2022 Türkiye Kulüpler Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklardır. Başvuru dilekçesi ve turnuva yönergesi haberin devamında yayımlanmıştır. Vize bedelini yatırmış kulüpler İstanbul İl Yarışmasına katılacaklarını, kulübün başlıklı kağıdını ve yetkilisinin ıslak imzası ile Gençlik Spor İl Müdürlüğüne başvuracaklardır.
   pdfTurnuva Yönergesi-Kulüpler   docBAŞVURU DİLEKÇESİ-KULÜPLER
DUYURU: Kulüpler Birinciliği Takım Listeleri haberin devamında yayımlanmıştır. Avrupa ve Anadolu Yakası Turnuvası olarak, turnuva 2 ayrı grupta düzenlenecektir. Kulüpler, 22 Mart 2022 Saat 17:00’ye kadar aşağıda yayımlanan Takım Listelerine varsa itirazlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. iletişim adresine yapmaları gerekmektedir. 
TAKIM LİSTELERİ: AVRUPA YAKASI GRUBU | ANADOLU YAKASI GRUBU

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

kulupler2015afis small
cocukligi2015 afis small R
takimlar dostluk 2015 afis small R1
II istanbul koln friendship match regulations small