banner isbank

İstanbul Kulüplerimiz Uzaktan Satranç Turnuvasında Buluşuyor..

2020istanbul kuluplerarasi_uzaktan_turnuva_afissKoronavirüs salgını (Covid-19) sebebiyle faaliyetlerimizin kısıtlandığı bu süreçte İstanbul Kulüp sporcularımızı farklı bir turnuva modelinde buluşturuyoruz..
12 Eylül 2020 Cumartesi günü düzenlenecek turnuvada Kulüpler, Kulüp Merkezlerinden kendi sporcularıyla, diğer kulüplerle internet üzerinden karşılaşacaktır. 10 dakika+5 saniye düşünme süresinde 6 tur Bireysel takım İsviçre Sistemi düzenlenecek turnuvaya kulüpler 7-12 yaşarası en fazla 4 sporcuyla katılacak olup aynı kulüp sporcuları birbiriyle eşlendirilmeyecektir. Kulüp merkezlerindeki maçlar hakem gözetiminde yapılacaktır.
Kulüp merkezleri TSF Kovid-19 rehberine uygun olarak hazırlanacaktır. Turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden haberin devamında başlamıştır. Detaylı bilgiye haberin devamından ulaşabilirsiniz. İstanbul Satranç Kulüpleri için tıklayınız..
CANLI YAYIN: Turnuva sırasında tüm maçların canlı yayınları ve maç analizlerini istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden turnua günü 12:30-18:30 arasında takip edebilirsiniz..

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

kulupler2015afis small
cocukligi2015 afis small R
takimlar dostluk 2015 afis small R1
II istanbul koln friendship match regulations small