banner isbank

2019-2020 İstanbul Okul Sporları Final Turnuvası Sona Erdi..

2020istokulspor final_toren
İstanbul`un 3 bölge grubunda 2.846 sporcnunu katılımıyla düzenlenen İstanbul Okul Sporları Bölge Turnuvaları sonrasında finalist okul takımlarının katılımıyla 12-14 Şubat 2020 tarihlerinde yapılan 2019-2020 İstanbul Okul Sporları Satranç İl Birinciliği Final Turnuvası Küçükler-Yıldızlar-Gençler kategorilerinde düzenlendi. Karadeniz Vakfı`nın ev sahipliğini yaptığı ve İstanbul`un en başarılı okul takımlarını buluşturan turnuvada dereceye giren okulllar ve sporcularına ödülleri düzenlenen törenle sunuldu. Dereceler:
Küçükler-Açık: 1.Özel MEF Ortaokulu-Başakşehir  2.Özel Bahçeşehir Ortaokulu  3.İstek Özel Bilge Kağan Ortaokulu
Küçükler-Kızlar: 1.Özel Mavigün Ortaokulu  2.TOKİ Turgut Özal İHOO  3.Genç Osman Ortaokulu
Yıldızlar-Açık:  1.Özel Bilfen Halkalı Ortaokulu  2.Özel MEF Ortaokulu  3.Özel Bilfen Çamlıca Ortaokulu
Yıldızlar-Kızlar:  1.Özel MEF Ortaokulu  2.Hasan Ali Yücel Ortaokulu  3.Güzeltepe Ortaokulu

Gençler-Açık: 1.İstanbul Erkek Lisesi  2.Beşiktaş Kabataş Erkek Lisesi  3.Özel Balkanlar Koleji A.L.

Gençler-Kızlar: 1.Beşiktaş Kabataş Erkek Lisesi  2.Sabancı 50.Yıl Anadolu Lisesi  3.Şehit Haki Aras Kız AİHL

Dereceye giren okullara ödüllerini Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, Sarıyer İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Ordu, Sarıyer İlçe Halk Eğitim Müdürü Temel Köroğlu, Karadeniz Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Çaktı, Karadeniz Vakfı Yürütme Kurulu Başkan Yrd. Hamit Tahan, Seçkin Özbey, Mustafa Yazıcı, Karadeniz Vakfı Genel Sekreteri Hüseyin Güler, İl Temsilcisi Rıza Öney, İl Temsilcisi Yrd. Şeref Tokgöz, turnuva Başhakemi FA Selda Serenli Elden ve Başhakem Yrd. NA Vedat Filiz sundu.

Turnuvaya ev sahipliğ için Karadeniz Vakfı`na teşekkür ediyor, turnuvaya katılan ve dereceye giren okul takımlarımızı tebrik ediyor, Türkiye Bölge turnuvaları ve Türkiye Şampiyonasında da başarılarının devamını diliyoruz. Türkiye Okul Sporları Bölge Turnuvaları kontenjanları, turnuvadan dereceler ve fotoğraflara turnuva sitesinden ulaşabilirsiniz.      TURNUVA SİTESİ   

 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

kulupler2015afis small
cocukligi2015 afis small R
takimlar dostluk 2015 afis small R1
II istanbul koln friendship match regulations small