banner isbank

2016 Anneler Günü Satranç Turnuvası 7 Mayıs 2016 Cumartesi

anneler-gunu-2016-satranc-afis7 Mayıs 2016 Cumartesi günü 2016 İstanbul Anneler Günü Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva İstanbul Satranç Derneği katkılarıyla İSD Şişli merkezinde düzenlenecektir. Turnuva takım sistemiyle yapılacak olup, anne-çocuk ikilisi bir takım oluşturur. İki sporcunun puanları toplamı takımın puanını oluşturur. Anne ve çocuk – karşı takımdaki anne ve çocuk ile karşılaşacaktır (anne ile anne, çocuk ile çocuk). Çocuk masası için 1 yedek sporcu takımda yer alabilir.
Turnuvanın 15dk+5 sn düşünme süresinde 5 tur yapılması planlanmıştır. Turnuva toplamda 16 takımla sınırlı olup, kayıtlar 1 Mayıs 2016 Pazar, 21.00 dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle alınmaya başlayacaktır. Detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır. 
DUYURU: Turnuva online kayıtları başlamıştır. Kayıt sırasında anne ve çocuk(lar) birlikte kayıt yaptırmalıdır. Aynı soyadlı kayıtlar takım olarak değerlendirilecektir. Kayıtların kabul edilmesinde başvuru tarih sırası esastır. Kayıt listesinde tek başvurular dikkate alınmayacaktır. Kayıt sırasında kategori/masa seçilmemesi durumunda başvuru sırası geçelidir, kayıtlar kapatıldığında gerekli düzeltme yapılır. Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırması önemle rica olunur.
  pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi        Sporcu Listesi

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

kulupler2015afis small
cocukligi2015 afis small R
takimlar dostluk 2015 afis small R1
II istanbul koln friendship match regulations small