banner isbank

2015 Avrupa Spor Haftası Satranç Turnuvası 12-13 Eylül 2015`te

avrspor2015 afis smallAvrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 12-13 Eylül 2015 tarihlerinde Bahçelievler Engelliler Spor Salonunda "2015 Avrupa Spor Haftası Satranç Turnuvası" düzenlenecektir. Turnuvanın amacı; Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul`daki satranç merkezleri, satranç derneklerini, spor kulüpleri ve farklı meslek gruplarından satranççıların oluşturacağı takımlarla dostluk takım turnuvası düzenlemektir.
Turnuva farklı meslek gruplarından biraraya gelecek takımlar ile Satranç Kulüp ve merkezleri sporcularının takımlarından oluşacak iki kategoride takım turnuvası olarak yapılacaktır. Takımlar 4 asıl ve 1 yedek sporcudan oluşur. Turnuvanın 6 tur ve 45dk+30 sn düşünme süresinde yapılması planlanmıştır. Turnuvaya başvurular Meslek grupları kategorisi için takım kaptanları, satranç kulüpleri-merkezleri kategorisi için kurum yetkileri tarafından yapılacaknokta gida logotır. Detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva kayıtları 11 Eylül 2015 Cuma gününe kadar uzatılmıştır.
SPONSORLUK: "Nokta Gıda" ve "Hayırlı Zaman" firmaları hayirli zaman logoturnuvaya yiyecek sponsoru olmuştur.
     pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi    Eşlendirme/Sonuçlar  FOTO Galeri
Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul`daki satranç merkezleri, satranç derneklerini, spor kulüpleri ve farklı meslek gruplarından satranççıların oluşturacağı takımlarla dostluk takım turnuvası düzenlemek yarışmanın amacıdır.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

kulupler2015afis small
cocukligi2015 afis small R
takimlar dostluk 2015 afis small R1
II istanbul koln friendship match regulations small