banner isbank

Türkiye İş Bankası Dünya Satranç Günü Kidzania İstanbul Satranç Şenliği..

dunya satranc_gunu_afisUNESCO tarafından 20 Temmuz 1966'da ilan edilen Dünya Satranç Günü'nün bu yıl 56. yıl dönümünü kutluyoruz. Türkiye Satranç Federasyonu ana sponsoru Türkiye İş Bankası katkılarıyla 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü 5-8 Yaş ve arası küçük sporcularımızın katılımıyla günün anlam ve önemine yönelik Türkiye İş Bankası Dünya Satranç Günü Kidzania İstanbul Satranç Şenliği düzenlenecektir. Satranç Şenliği, çocukların hem motor becerilerini hem de fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirecek meslekleri deneyimlediği, seçim yapma özgürlüğünü elde ettiği, yaratıcılıklarını kullandıkları, oynadığı ve ürettiği Çocuklar Ülkesi Kidzania`da düzenlenecektir.
Anaokulu sporcuları kendi yaş grubunda 3 maç, ilkokul sporcuları ise 5 maç yapacak olup, satranç şenliği sonunda derecelendirme yapılmayacak, katılan tüm sporcularımıza anı madalyası verilecektir.
Etkinlik katılımı her grupta 50 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden 14 Temmuz 2022 Perşembe 20:00`dan itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgiye etkinlik yönergesinden ulaşabilirsiniz.
Tüm satranç ailemizin Dünya Satranç Günü'nü kutlarız..
ÖNEMLİ NOT: Turnuva alanına 1 sporcu ve 1 veli alınacaktır. Sporcu ile birlikte birden fazla gelen her veli giriş ücreti ödeyecektir.
DUYURU: Online kayıt sisteminde her kategoride başvuru tarih sırasına göre kayıt yaptıracak ilk 50 kayıtlı sporcu asıl, devamındaki 10 sporcu yedek kayıtlı sporcu olacaktır. Her katgoride 10 yedek sporcu kaydından sonra online kayıt sistemi otomatik kapanacaktır.
   Turnuva Yönergesi(5-6 YAŞ)   Turnuva Yönergesi(7-8 YAŞ)    Online Kayıt

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Minikler poster
kultur2000 logo
kirac2015 afis small2
atacan2015 afis small
sirus afis
kurtkoysatranc
idea afis small