banner isbank

İstanbul Barosu Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası Düzenlendi..

baro2019 torenİstanbul Barosu Cumhuriyet Kupası 11. Hamle Sırası Savunmada Satranç Turnuvası 26-27 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Barosu merkez binasında düzenlendi. İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer tarafından organize edilen turnuvada Avukatlar, Stajyer Avukatlar ve Hukuk Fakültesi öğrencileri mücadele etti. Turnuva sonunda Av. Muhammet Kaya 4 puan ile 1. olurken, 2-5. sıraları 3,5 puanlı 4 sporcu paylaştı. Eşitlik bozma puanlarıyla 2- Şamil Burak Tayhan, 3- Av. Tutku Dinçer, 4- Av. Kerim Altınok ve 5- Av. Selim Altınok oldu.
En İyi Görme Engelli Sporcu sıralamasında ise 1. Av. Kerim Altınok, 2. Av. Selim Altınok ve 3. Av. Mahmut Günday oldular.
Turnuvada En İyi Kadın Sporcu ödülünü Av. Derya Moğul, En Centilmen Sporcu ödülünü ise Av. Can Taşçıoğlu kazandı.
Sporculara ödülleri İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinan Naipoğlu ve İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Emre Elçi tarafından takdim edildi.
Turnuva sonunda İstanbul Barosu Satranç Grubunun etkinliklerine aralık ayında düzenlenecek simultane gösteri ile devam edeceği müjdesi katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.    TURNUVA SONUÇLARI  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

takimlar dostluk 2015 afis small R1
tabip 14Mart 2015 afis small
thy2014 afis
istanbul ogretmenler afis2014 small
baro4 afis small
iste afis small
ogretmelergunu avrupa2014 small