banner isbank

Hukuk - Satranç ve Dostluğun Birleştiği Turnuva Sona Erdi..

baro2016 torenİstanbul Barosu tarafından düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen HAMLE SIRASI SAVUNMADA Satranç turnuvalarının 5. si 16-17 Nisan 2016 tarihinde Bakırköy Ada Cafe'de gerçekleşti. Altı sporcunun eş puanla birinciliği paylaştığı turnuva sonucunda averajla Mustafa Kılıçbay şampiyon oldu.
Hukuk ve Satrancın birleştiği, dostluğun kazandığı turnuvada İstanbul Barosu bu zamana kadar yapmış olduğu yirmiye yakın etkinlik ve turnuvalarla bir kez daha satrançta en aktif meslek gruplarından biri olduğunu göstermiş oldu. Ödül töreninde, şampiyon olan Mustafa Kılıçbay'ın birincilik kupasını İstanbul Barosu Satranç Grubu Başkanı Av. Mehmet Emre Günay 'a hediye etmesi ise tüm katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.
Turnuvalarda pek rastlanmayan altı sporcunun birinciliği paylaştığı sıralamada, eşitlik bozma puanıyla: 1. Mustafa Kılıçbay   2. Selim Altınok  3. Can Taşçıoğlu  4. Bülent Pekand  5. Muzaffer Çilingiroğlu  6. Musa Emin Müftüoğlu  oldu. Turnuvadan sonuçlar ve fotoğraflara haberin devamından ulaşabilirsiniz.
    Turnuva Sonuçları     Foto Galeri

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

takimlar dostluk 2015 afis small R1
tabip 14Mart 2015 afis small
thy2014 afis
istanbul ogretmenler afis2014 small
baro4 afis small
iste afis small
ogretmelergunu avrupa2014 small