banner isbank

2023-2024 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Finali Başlıyor..

bahcelievler1bahcelievler2
2023-2024 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Final Turnuvası başlıyor.. Kasım-Aralık 2023 tarihlerinde İstanbul`un 7 ilçesinde toplam 1.667 sporcumuzun rekor katılım gösterdiği turnuvalar sonunda gruplarında dereceye giren 466 sporcu Final Turnuvasına katılım hakkı kazanadı.
İstanbul Küçükler İl Birinciliği Final Turnuvası 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde Bahçelievler Belediyesi sponsorluğunda Bahçelievler Beldiyesi Kongre Merkezinde düzenlenecektir. 
Turnuva 45 dakika + 30 saniye düşünme süresinde 6 tur yapılacaktır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
ÖNEMLİ DUYURU: İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliğine kayıt yapma hakkı bulunan asıl-yedek tüm sporcular aşağıdaki listede gösterilmiştir. Turnuva son başvuru tarihine kadar (20 Aralık 2023 Çarşamba 20:00) asıl ve yedek kayıtlı tüm sporcular turnuvaya online kayıt yaptırmalıdır. Son başvuru tarihi sonrası asıl listeden online kayıt yapmamış sporcular yerine online kayıt yapmış yedek kayıtlı sporcular sırasıyla turnuvaya asıl kayıtlı sporcu olarak dahil edilir ve kayıt yaptırmamış asıl kayıt hakkı olan sporcu katılım hakkını kaybedecektir. istkucukler2023 dikey
DUYURU-2: Turnuva online kayıt süresi sona ermiştir. Turnuvaya katılma hakkı olan sporcular aşağıdaki Finalist Sporcular listesinde ASIL olarak gösterilmiştir. Turnuvaya geçerli mazereti sebebiyle katılamayacak sporcu varsa en geç 22 Aralık 2023 Cuma 20:00`a kadar KAYIT İPTAL işlemini online olarak gerçekleştirmelidir. Bu süre içinde Kayıt iptal olması durumunda aynı turnuva grubunda yedek kayıt yapmış sıradaki sporcu ASIL sporcu olarak turnuvaya dahil edilecektir. Bu süreden sonra ve turnuva günü hiçbir şekilde yedek sporcu katılımı yapılmayacaktır.
   Turnuva Yönergesi    Turnuva Afişi   TURNUVA YERİ KONUMU   Finalist Sporcular   Online Kayıt   TURNUVA PROGRAMI  
PROGRAM DUYURUSU: Final turnuvasında kategorilerde sporcu katılımlarına göre turnuva programı güncellenmiştir. Turnuva programı için tıklayınız.. 
ADRES: Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi. Konum için tıklayınız..  
EŞLENDİRME
SONUÇLAR:
7 GENEL 8 GENEL 9 GENEL 10 GENEL 11 GENEL 12 GENEL
7 KIZLAR 8 KIZLAR 9 KIZLAR 10 KIZLAR 11 KIZLAR 12 KIZLAR

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar