banner isbank

Maltepe Gülensu İlkokulu 5. Satranç Turnuvası 10-11 Haziran 2023`de..

gulensu2023 afisMaltepe Gülensu İlkokulu tarafından 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde "Gülensu İlkokulu 5. Satranç Turnuvası" düzenlenecektir. Turnuvaya İstanbul geneli 8 Yaşaltı ve 10 Yaşaltı sporcular 2 kategoride bireysel olarak katılım gösterecektir. 
Turnuva 35dakika +30 saniye düşünme süresinde UKD turnuvası olarak 6 tur yapılacaktır.
Her kategoride ilk beş sporcuya ve en başarılı ilk beş kız sporcuya kupa, ilk on sporcuya ve en başarılı ilk on kız sporcuya Satranç Takımı ile turnuvayı tamamlayan tüm sporculara hatıra madalyası verilecektir. Turnuva her iki kategoride toplam 128 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 31 Mayıs 2023 Çarşamba 20:00`dan itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva online kayıtları haberin devamında başlamıştır. Turnuva yönergesine göre her kategoride kayıt yaptıran ilk 64 sporcu ASIL kayıtlı sporcu olup, kontenjan sonrası kayıtlar o kategori için sırasıyla yedek kayıtlı sporcu olarak değerlendirilir, Kayıt iptal gerçekleşmesi durumunda ilk 64 sporcu arasında yer almaları durumunda asıl kayıtlı sporcu olarak turnuvaya katılınabilecektir.
   pdfTurnuva Yönergesi  jpgTurnuva Afişi    Kayıt Listesi
  EŞLENDİRME-SONUÇLAR: 8 YAŞALTI | 10 YAŞALTI   

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar