banner isbank

İstek Özel Bilge Kağan İlkokulu 3. Satranç Turnuvası 6 Mayıs 2023 Cumartesi..

13
6 Mayıs 2023 Cumartesi günü 2013-2015 yılları ve arası doğum tarihli sporcuların katılımına yönelik İlkokullar Satranç Turnuvası düzenlenecektir.
Turnuva 10 dakika+5 saniye düşünme süresinde 9 tur hızlı satranç turnuvası olarak düzenlenecektir. İlk 10 dereceye girecek sporculara yönergede belirtilen çeşitli ödüller verilecek olup turnuvayı tamamlayan tüm sporculara katılım belgesi verilecektir. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
Turnuvaya kayıtlar 20 Nisan 2023 Perşembe 20.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinde başlayacaktır. Detaylı bilgiye turnuva yönergelerinden ulaşabilirsiniz.istek2023 afis
ORGANİZASYON DUYURUSU: 1 öğrenci ve 1 veliye yemek ücretsizdir. Okulda otopark bulunmamaktadır. Otopark için çevre otoparklar kullanılabilir.
DUYURU: Turnuva sporcu listesi yönerge kontenjan şartına uygun olarak haberin devamında ASIL/YEDEK sporcu listesi olarak ilan edilmiştir. Turnuvaya geçerli mazereti sebebiyle katılamayacak sporcu varsa en kısa sürede sistemden kayıt iptal işlemi yapmasını rica ederiz. Turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar diliyoruz.
    Turnuva Yönergesi  Turnuva Afişi    KAYIT LİSTESİ  FOTO GALERİ  EŞLENDİRME-SONUÇLAR  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar