banner isbank

ERA Kolejleri Ödüllü Satranç Turnuvası 2-3 Nisan 2022`de..

era nisan2022_afisERA Kolejleri tarafından 2-3 Nisan 2022 tarihlerinde 7-14 yaş arası sporcuların katılımına yönelik ERA Kolejleri Bahçelievler 1. Hamle Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva ERA Kolejleri Bahçelievler Kampüsünde 8 Yaşaltı, 10 Yaşaltı ve 14 Yaşaltı olmak üzere 3 kategoride yapılacaktır. Turnuvanın 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD Turnuvası olarak yapılması planlanmıştır. Turnuva sonunda dereceye girecek sporcular ERA Kolejleri tarafından toplamda 9.000 TL maddi ödül ile ödüllendirilecektir.
Turnuva kontenjanı Bahçelievler ve Bakırköy ilçesi sporcular için öncelikli olup kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 20 Mart 2022 Pazar 20:00`den itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuvaya katılım hakkı olan Asıl sporcu listesi haberin devamında yayımlanmıştır. Yönerge 2.3 maddesine göre Bakırköy ve Bahçelievler ilçelerine göre öncelikli ve sonrasında kayıt tarih sırasına göre liste hazırlanmıştır. Turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar dileriz.
 pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi    Online Kayıt    SPORCU LİSTESİ
    EŞLENDİRME-SONUÇLAR: 8 YAŞALTI | 10 YAŞALTI | 14 YAŞALTI

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar