banner isbank

Rings AVM - Borhan Chessmaster 14. Satranç Turnuvası 7-8 Aralık 2019`da..

rings14 afissRings AVM (Sancaktepe) ve Borhan Chessmaster tarafından 7-8 Aralık 2019 tarihlerinde Rings AVM-Borhan Chessmaster 14. Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva 35dk+30sn düşünme süresinde 6 tur UKD Turnuvası olarak yapılması planlanmıştır. Turnuva 8 Yaşaltı, 10 Yaşaltı ve 12 Yaşaltı olmak üzere 3 kategoride yapılacaktır.
Turnuva sonunda her kategoride ilk 3 sporcuya kupa, ilk 10 sporcuya madalya ile yönergede belirtilen altın ödülleri verilecektir.
Turnuva kayıtları 15 Kasım 2019 Cuma 20.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinde başlayacaktır. Detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Sosyal sorumluluk çerçevesinde; Rings AVM & Borhan Chessmaster 14.Satranç turnuvasına kayıt yaptıran sporcular, ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine bağışlanmak üzere yanlarında bir adet okunmuş / okunmamış kitap getirerek sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunabilirler.
DUYURU-2: Turnuvaya kayıt yaptıran tüm sporcular asıl kayıtlı sporcu olarak turnuvaya dahil edilmiştir. Sporcu listesi kategorilere göre haberin devamında yayımlanmıştır.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar