banner isbank

2019-2020 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Devam Ediyor..

Her yıl 7-12 yaş aralığı (2008-2013 doğumlular) sporcularımızın heyecanla beklediği İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği Turnuvaları düzenleniyor..
Turnuva bu yıl da İstanbul`un 7 ilçesinde Ekim-Kasım-Aralık 2019 haftasonu tarihlerinde düzenlenecektir. Turnuvaların 6 tur düzenlenmesi planlanmış olup, gruplarında her kategoride ilk 5`te yer alacak sporcular 2019 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği Finaline katılma hakkı kazanacaktır. Final Turnuvası Bahçelievler Belediyesi desteğiyle 28-29 Aralık 2019 tarihlerinde Bahçelievler Belediyesi Siyavuşpaşa Spor Kompleksi Spor Salonu`nda yapılacak olup, kategorilerinde ilk 3`te yer alacak sporcular Bahçelievler Belediyesi tarafından Altın ödülleri kazanacaktır. Grup turnuvalarını tamamlayan tüm sporcular 2019-2020 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katılma hakkı kazanacaktır.
Turnuva gruplarına yer ve maddi ödül desteği sağlayan Bahçelievler Belediyesi, Kartal Belediyesi, Torium AVM, BESEM, Plato AVM, Bil Koleji, Safir Koleji, İstek Okulları ve Metropol İstanbul`a ve organizasyonu sağlayan İlçe Temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.
Turnuvalara katılım koşulları, yer-program bilgisi ve kayıtlarla ilgili bilgiler turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar