banner isbank

"Adam Olacak Çocuklar" Satranç Turnuvasında Yarışacak, Barış Manço Satranç Turnuvası ile Anılacak..

kadikoybel 2_adam_olacak_cocuk_afissKadıköy Belediyesi tarafından Barış Manço`nun 76. doğumgününe ithafen 5-6 Ocak 2019 tarihlerinde, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonu’nda ‘Adam Olacak Çocuk Satranç Turnuvası’ düzenlenecektir.
İkincisi düzenlenecek turnuvada, 8 yaşından 16 yaşına kadar, 4 grup halinde yaklaşık 400 sporcu yarışacak. Dereceye girenlerin ödüllerinin Barış Manço ailesinin fertleri tarafından verileceği yarışmada, 4 grubun birincisi olacak sporcu satranç şampiyonu FM Çağatay Burcu ile gösteri maçı yapacak. Tüm katılımcılara anı madalyası, kitap ve tek seferlik Barış Manço Müzesi giriş kartı hediye edilecek.
Turnuva online kayıtları 24 Aralık Pazartesi saat 20:00`da açılacaktır. Katılım sayısı kontenjan ile sınırlıdır, kayıtlar kategori kontenjanları dahilinde başvuru tarih sırasına göre kabul edilecek, kontenjan sonrası kayıtlar o kategori için yedek kayıt olarak değerlendirilecektir.
DUYURU: Turnuva kayıtları haberin devamında 24 Aralık Pazartesi saat 20:00`dan itibaren başlayacaktır. Kayıt sırasında kategori seçilmemesi durumunda da (??) sporcunun kaydı geçerlidir. Son başvuru tarihi sonrası kayıtlar kapatıldığında sporcu doğum tarihine uygun kategoriye yerleştirilecektir. Her kategori için kontenjan sonrası başvurular yedek kayıt olark değerlendirilecektir.
DUYURU-2: Sporcu listesi haberin deavmında kategorilere göre yayımlanmıştır. Turnuvaya kayıt yaptıran tüm sporcular asıl kayıtlı sporcu olarak turnuvaya dahil edilmiştir. Turnuvaya katılamayacak sporcu varsa yönergede belirtildiği gibi yazılı olarak kayıt iptal işlemini gerçekleştirmelidir. Turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar dileriz.
    pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi    FOTO GALERİ    EŞLENDİRME/SONUÇLAR

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar