banner isbank

Galleria AVM 2. Satranç Turnuvası 7-8 Temmuz 2018`de..

galeria2 afissTürkiye`nin ilk Alışverişi Merkezi olan Galeria AVM Bakırköy tarafından 7-8 Temmuz 2018 tarihlerinde 2007-2011 yılları ve arası doğum tarihli sporcuların katılımına yönelik Galeria AVM 2. Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 3 rating kategorisinde 6 tur UKD turnuvası olarak düzenlenecektir.
Turnuva kontenjanı toplamda 128 sporcuyla sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 27 Haziran 2018 Çarşamba 20:00 itibariyle başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuvaya yoğun ilgi dolayısıyla kontenjan arttırılmış ve kayıt yaptıran tüm sporcular asıl kayıtlı sporcu olarak turnuvaya dahil edilmiştir (Doğum tarihi uygun olmayan başvurular çıkarılmıştır). Sporcu listesi haberin devamında yayımlanmıştır. Turnuvaya katılamayacak sporcu varsa en kısa sürede yönergede belirtildiği gibi kayıt iptal işlemi gerçekleştirmelidir, aksi durumda gelecek turnuvalara kayıt yaptırılamayacaktır.
   pdfTurnuva Yönergesi   jpgTurnuva Afişi   SPORCU LİSTESİ 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar