banner isbank

Maltepe Yönder Koleji İlkokul ve Ortaokul Satranç Turnuvası..

yonder2018 afissMaltepe Yönder Okulları tarafından 24-25 Mart 2018 tarihlerinde Maltepe Yönder Koleji İlkokul ve Ortaokul Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva bireysel takım turnuvası olarak düzenlenecek olup okullar 1-2. Sınıflar - 3-4. Sınıflar ve 5-6. Sınıflar kategorilerinde her kategoriye en fazla 6 sporcuyla katılım gösterebilecektir.
Turnuva 45 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD turnuvası olarak düzenlenecektir. Turnuva kontenjanı her kategoride 100 sporcuyla sınırlı olup kayıtlar 2 Mart 2018 Cuma 21.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
Duyuru: Turnuvaya kayıt yapmış tüm okul takımları ve sporcuları her kategoride en fazla 6 sporcusu bulunması şartıyla turnuvaya asıl takım/sporcu olarak kabul edilmiştir. Takım/sporcu listesi haberin devamında yer almaktadır. Kategoride 6`dan fazla sporcusu bulunan okul takımlarının sporcuları kayıtlardan çıkarılacaktır (gönderilen okul müdürü imzalı formlar dikkate alınır).
 pdfTurnuva Yönergesi   jpegTurnuva Afişi      Eşlendirme/Sonuçlar

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar