banner isbank

2017 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Başlıyor..

kucukler2017 dikey_afissHer yıl 7-12 yaş aralığı  (2006-2011 doğumlular) sporcularımızın heyecanla beklediği İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği başlıyor.
İlk grup turnuvaları 28-29 Ekim 2017 haftasonu Bahçelievler ve Silivri ilçelerinde düzenlenecektir.
Bahçelivler Turnuva grubu Bahçelievler Belediyesi Siyavuşpaşa Spor Kompleksinde, Silivri Turnuva Grubu ise Silivri AVM`de (eski Maksi AVM) düzenlenecektir. Turnuvalar 45 dakika+30 saniye düşünme süresinde her yaş kategorisi ayrı ayrı ve kızlar-genel kategorilerinde yapılacaktır.
Diğer turnuva grupları ise yakında ilan edilecek olup, diğer grupların Kasım 2017 tarihlerinde yapılması planlanmıştır. Gruplarda dereceye girecek sporcularla düzenlenecek İstanbul Küçükler İl Birinciliği Final Turnuvası ise Aralık 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Her sporcunun yalnız 1 turnuva grubuna katılım hakkı mevcuttur.
Turnuva gruplarını tamamlayan tüm sporcular 2018 Türkiye Küçükler Şampiyonasına katılma hakkı kazanacaktır.
Bahçelievler ve Silivri Turnuva grupları sporcu kayıtları 17 Ekim 2017 Salı 20.00 itibariyle online kayıt yöntemiyle başlayacaktır. Detaylı bilgi turnuva sayfasında yayımlanmıştır.
ÖDÜL DUYURUSU: Silivri Turnuva grubunda Silivri Belediyesi, Silivri AVM ve Odak okulları sponsorluğunda verilecek hediyeler turnuva sayfasında yayımlanmıştır.
   TURNUVA SAYFASI  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar