banner isbank

Nihat Erim İlkokulu 3. Satranç Turnuvası 13-14 Mayıs 2017`de..

nihaterim satranc_2017_afissNihat Erim İlkokulu (Kartal) tarafından 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Nihat Erim İlkokulu 3. Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva minikler (1-2. Sınıflar) ve küçükler (3-4. Sınıflar) kategorilerinde yapılacaktır. 35dk+30sn düşünme süresinde 6 tur yapılacaktır. Turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 3 Mayıs 2017 Çarşamba 20.00`dan itibaren yapılacaktır. Detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU-2: Sporcu listesi haberin devamında yayımlanmıştır. Turnuvaya yedek sporcular da kayıt yaptırmıştır. Turnuvaya katılamayacak sporcu varsa turnuva iletişim e-posta adresine bu durumlarını en kısa zamanda bildirmeleri önemle rica olunur.
ULAŞIM DUYURUSU: Minibüs yolunda çalışma olduğundan ana arterler ulaşıma kapalıdır ve yan yollar da tam olarak ihtiyaca cevap vermemektedir. Dolayısıyla  turnuva alanına ulaşım için sahil yolunun tercih edilmesi zamanında ulaşım açısından önem arz etmektedir. Turnuvaya katılacak sporcularımızın önemle dikkatlerine sunulur.
  pdfTurnuva Yönergesi   Turnuva Afişi   EŞLENDİRME/SONUÇLAR 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar