banner isbank

2017 Türkiye Küçükler Şampiyonası'nda Heyecan Devam Ediyor..

trkucukler2017-522 Ocak 2017 tarihinde Antalya'da başlayan 2017 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında ilk 5 tur geride kaldı. Kategorilerinde kıyasıya mücadele eden ilimiz sporcularımızdan zirveyi zorlayan isimlere göz atalım..

7 Yaş Genel
Sadece yarım puan kayıpla yoluna devam eden İstanbul Şampiyonu sporcumuz Mehmet Efe Pakyürek iddialı konumunu korurken zirve mücadelesinde yakın takipte olan Uygar Duruçay, Ateş Atabey Ayhan ve Efe Kemal Özdemir ise 4 puanla mücadeleye devam eden sporcularımız.
7 Yaş Kız
İstanbul Şampiyonu sporcumuz Rengin Aslan bir puan kayıpla zirve yarışına devam ediyor.
8 Yaş Genel
İstanbul Şampiyonu sporcumuz Doruk Emir ve Efe Yalçınkaya tam puanla yollarına hız kesmeden devam ediyorlar. Sadece yarım puan kayıpla geriden gelen Sinan Sefik zirvenin yakın takipçisi. Sporularımızdan Ege Özbek, Alp Çalışkan ve Yiğit Deniz Kumkumoğlu ise bir puan eksik mücadelelerine devam ediyorlar.
8 Yaş Kız
Bu kategoride yarışan sporcularımızdan Güneş Batum sadece yarım puan kayıpla yoluna devam ederken onu bir puan geriden İstanbul Şampiyonu sporcumuz Elvin Esma Büyük ve Roza Aslan takip ediyor.
9 Yaş Genel
En geniş katılımın olduğu kategoride ilimiz sporcularımızdan Hüseyin Seyfi Girgin tam puanla yoluna devam ederken onu sadece bir puan geriden takip eden İstanbul şampiyonu sporcumuz Ahmet Hakan Yegin, Burak Doğa Şahin, Kayra Özkaynakçı, Hasan Hüseyin Çelik ve Ahmet Asaf Efe oldular.
9 Yaş Kızlar
Favori isimlerin puan kaybettiği kategoride İstanbul Şampiyonu sporcumuz Nehir Ertürk bir puan kayıpla zirve yarışına devam ediyor.
10 Yaş Genel
Yoğun katılımın olduğu bu kategoride İstanbul Şampiyonu sporcumuz CM Taha Özkan tam puanla liderlik mücadelesine devam ediyor. Yarım puan geriden sıkı takipte olan sporcularımız ise İda Öztuksavul ve Yusuf Portakalcı oldular. Bir puan geriden ise zirve yarışından kopmayan sporcularımız Adar Tarhan, Rüzgar Bulut Aksöz, Yusuf Buğra Özer, ve Talha Yiğit Doğan oldular.
10 Yaş Kız
Bu kategoride yarışan sporcularımız bir puan kayıpla zirve mücadelesine devam ediyor. Beş tur sonunda dört puan elde eden İstanbul Şampiyonu sporcumuz Hatice Aslı Muştu ve Dila Başpınar'ın liderlik yarışı tüm hızıyla devam ediyor.
11 Yaş Genel
En çok katılımın olduğu bir diğer kategori olan 11 Yaş Genel kategorisinde sporularımızdan Yağız Çınar Akın tam puanla zirve yarışını devam ettirirken Uras Emre Delipınar, Süleyman Arda Kabadayı ve Emre Akdaş sadece bir puan geriden yakın takipteler.
11 Yaş Kız
İstanbul Şampiyonu sporcumuz WCM Elif Keskin tam puanla yoluna devam eden tek sporcu konumunda. Onu bir puan geriden Deniz Karasakal ve Sıla Kaya takip etmekte.
12 Yaş Genel
Zorlu maçlara sahne olan kategoride bir puan kayıpla yoluna devam eden sporcularımız Devin Hişil ve Ahmet Doruk Koçer liderlik yarışında sıkı takipteler.
12 Yaş Kız
İlimizin başarılı sporcularından WCM Işıl Can bu kategoride tam puanla yoluna devam eden tek sporcu konumunda. İstanbul Şampiyonu sporcumuz Elif Tuana Sedef ise bir puan geriden mücadelesine devam ediyor.
Türkiye Şampiyonasında yarışan tüm sporcularımıza geriye kalan turlarda başarılar diliyoruz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar