banner isbank

MEF Okulları 2. Satranç Turnuvası 1-2 Nisan 2016`da

MEF-besiktas-satranc-afis-2016-smallMEF Okulları Beşiktaş tarafından 1-2 Nisan 2016 (Cuma-Cts) tarihlerinde ilkokul ve anaokulu öğrencilerinin katılımına yönelik olarak "MEF Okulları 2. Satranç Turnuvası" düzenlenecektir. Turnuva MEF Ulus Okulları (Beşiktaş) Avrupa Yakası kampüsünde yapılacaktır.
Turnuva 6 tur ve 35dk+30 sn düşünme süresinde yapılacak olup, kategoriler 75 sporcu ile sınırlıdır. 2 Nisan 2016 Cumartesi günü ise Anaokulu Satranç Şöleni tek gün yapılacaktır (2010-2011 doğumlular).
Turnuva kayıtları istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden 15 Mart 2016 Salı günü 11.00`dan itibaren açılacaktır. Detaylı bilgi turnuva yönergelerinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva online kayıtları başlamıştır. Turnuvaya kesin katılacak okul ve sporcularının kayıt yaptırması önemle rica olunur. Turnuva kayıtları yönergede belirtilen sayılarla sınırlı olup, kontenjan sonrası kayıtlar yedek kayıt olarak değerlendirilecektir.
DUYURU-2: Turnuva online kayıtları tüm kategoriler için kontenjan dahilinde kısa sürede sona ermiştir. Kayıt yaptırmış kontenjan sonrası kayıtlar yedek olarak değerlendirilecek ve asıl listeden kayıt iptal durumunda sırasıyla asıl listeye alınabilecektir.
 pdfTurnuva Yönergesi İlkokullar       Turnuva Yönergesi Anaokulları Şenliği     EŞLENDİRME/SONUÇLAR   

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar