banner isbank

Marmara Park Atatürk`ü Anma Satranç Turnuvası 7-8 Kasım 2015`de

mp satranc2015 afisMarmara Park AVM Beylikdüzü tarafından 7-8 Kasım 2015 tarihlerinde "Ece Türkiye Beylikdüzü Marmara Park Atatürk`ü Anma Satranç Turnuvası" düzenlenecektir. Turnuva 12 yaşaltı ve 9 yaşaltı olmak üzere 2 kategoride yapılacak olup, kontenjan 100 sporuyla sınırlıdır. Turnuva 45dk+30 düşünme süresinde, 6 tur UKD turnuvası olarak yapılması planlanmıştır. Turnuva kayıtları 19 Ekim 2015 Pazartesi 21.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva online kayıtları başlamıştır. Her kategori kontenjanı dahilinde başvuru sırasna göre kayıtlar asıl kayıt olarak değerlendirilir. Kayıt sırasında kategori seçilmemesi durumunda sporcunun kaydı geçerlidir ve doğum tarihi uygun kategoriye yerleştirilir. Kategorilerde kontenjan sonrası kayıtlar yedek kayıt olarak değerlendirilecektir. Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırması önemle rica olunur.
DUYURU2: Turnuva kayıtları kontenjan dahilinde sona ermiştir. Sporcu listesi yayımlanmıştır. Turnuvaya kayıt yaptırıp gelmeyen sporcu olursa gelecek Marmarapark Turnuvalarına kaydı kabul edilmeyecektir. Mazeret dolayısıyla katılamayacak sporcu, mazeretini zamanında turnuva organizasyon iletişim adresine yazılı olarak bildirmelidir.
 pdfTurnuva Yönergesi  pngTurnuva Afişi     Eşlendirme/Sonuçlar  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar