banner isbank

Görülmeyen Gazete Görme Engelliler Satranç Turnuvası 4-7 Ekim 2024`te..

Gorme-engelliler-satranc-turnuvasi afissTürkiye`nin ilk ve tek görme engellilere yönelik gazetesi Görülmeyen Gazete tarafından 4-7 Ekim 2024 tarihleri arasında Görme Engelliler Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle İBB Şile Engelliler Kampı Sosyal Tesisleri ev sahipliğinde yapılacak olup, görme engelli sporcularımız ve yanlarındaki 1 refakatçi turnuva boyunca tesislerde ücretsiz misafir edilecektir.
Turnuva 45 dakika +30 saniye düşünme temposunda 7 tur İsviçre Sistemiyle düzenlenecektir. Turnuva kontenjanı 40 erkek sporcu ve 20 kadın sporcu olmak üzere toplam 60 görme engelli sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar maksimum ratinge göre sıralanarak kontenjan dahilinde kabul edilecektir. Turnuvaya başvuru için turnuva yönergesi ekindeki başvuru formu eksiksiz doldurularak turnuva son başvuru tarihine kadar turnuva organizasyonu e-posta adresine gönderilmelidir. Turnuva asıl katılımcı listesi ise 16 Eylül 2024 Pazartesi günü istanbul.tsf.org.tr internet sitesinde yayımlanacaktır.
Turnuva sonunda dereceye girecek sporcular toplamda 60.000 TL maddi ödül, kupa, madalya ile ödüllendirilecektir. Turnuvayı tamamlayan tüm sporculara da bileklik ve katılım sertifikası verilecektir.
Turnuvayla ilgili detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
DUYURU: Katılımcı listesi turnuva yönergesi 2.2 katılım maddesine uygun olarak; ASIL/YEDEK liste olarak haberin devamında yayımlanmıştır. Turnuvaya geçerli mazereti sebebiyle katılamayacak sporcu varsa organizasyonel planlama açısından bu durumunu en kısa sürede turnuva organizasyonuna bildirmelidir. Asıl listeden turnuvaya katılamayacak sporcu olursa sırasıyla yedek sporcular turnuvaya davet edilecektir.
* 16 Eylül 2024 tarihi itibariyle yeni lisans/vize dönemi başlamış olup, turnuvaya kayıtlı tüm sporcuların en geç 20 Eylül 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar yeni dönem TSF lisans/vizelerini yaptırmaları gerekmektedir.
   pdfTurnuva Yönergesi    jpgTurnuva Afişi     docBaşvuru Formu    pdfKatılımcı Listesi