banner isbank

2023 İstanbul Emektarlar Şampiyonları Cem Önem ve İsmet Sancak..

emektarlar toren2023
2022-2023 İstanbul Emektarlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası 25-26 Mart 2023 tarihlerinde Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü katkılarıyla Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri Evi`nde düzenlendi. Emektarlar (50 Yaşüstü) ve Kıdemli Emektarlar (65 Yaşüstü) olmak üzere 2 kategoride düzenlenen turnuvaya 35 emektar satranççı katılım gösterdi. 5 tur düzenlenen turnuva sonunda dereceler:
Emektarlar Kategorisi:1.Cem Önem 2.Oskun Anar 3.Vedat Ali Çetinkaya 4.Yakup Sezgün 5.Mustafa Elmas 6.Veysel Özateş
Kıdemli Emektarlar: 1.İsmet Sancak 2.Tahir Sami Büyükgökçesu  3.İbrahim Bapoğlu  4.Hikmet Bağcı  5.Aydın Satıcı  6.Nail Odabaşı
Dereceye giren sporculara kupa ve madalya ödüllerinin yanı sıra Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü tarafından her iki kategoride Gram altın ile ödüllendirildiler. Ödüllerini İl Temsilcisi Rıza Öney, Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü Başkanı ve Turnuva Direktörü Tayfun Kardeş, Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri Evi Başkanı Arzu Kılıçdağbakan ve turnuva Başhakemi NA İsmail Kırmızı sundu.
Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor, turnuvaya destek olan Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü ve Kadıköy Belediyesi`ne teşekkür ediyoruz. Turnuva ödül töreninden fotoğraflara ve turnuva sıralamalarına haberin devamından ulaşabilirsiniz. 
  SIRALAMA:  EMEKTARLAR  -  KIDEMLİ EMEKTARLAR   FOTO GALERİ:  1.GÜN  | 2. GÜN | ÖDÜL TÖRENİ    

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

gormeengelliler2015 afis small
kadinlar2015afis dikey Small
istanbul emektar 2015 afis  small
korleme2014 afis small