banner isbank

Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası İstanbul Seçme Yarışması..

kadin 5002021 Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası İstanbul seçme turnuvası 13 Mart 2021 Cumartesi 16:00`da Online olarak düzenlenecektir. Turnuva lisans ili İstanbul olan her yaştan kadın sporcunun katılımına açıktır.
İl seçme turnuvaları çerçeve yönergeye göre chess.com platformunda 3 dakika+2 saniye düşünme süresinde ve 9 tur İsviçre Sistemi yapılacaktır. İl turnuvasından dereceye giecek sporcular 27 - 28 Mart 2021 tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Kadınlar Şampiyonası Yarı Final Turnuvasına katılıma hakkı kazanacaktır. 
Turnuva kayıtları haberin devamında online kayıt yöntemiyle başlamış olup, detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
TURNUVA KATILIM ADIMLARI 
1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alınması gerekmektedir.  chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..
2- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır.  Online Kayıt için tıklayınız.. 
3- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır.  Turnuva kulübü için tıklayınız.. 
4-
 Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinde ilan edilecek turnuva linkinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.
TURNUVA LİNKİ:   www.chess.com/live#t=2155607
DUYURU: İstanbul seçme turnuvası sıralaması için tıklayınız.. Türkiye Yarı Final Turnuvasına katılmaya hak kazanan sporcularımızın Türkiye Kadınlar Şampiyonası Satfasından online kayıt yapması gerekmektedir.   ŞAMPİYONA SAYFASI  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

gormeengelliler2015 afis small
kadinlar2015afis dikey Small
istanbul emektar 2015 afis  small
korleme2014 afis small