banner isbank

Üniversiteli Satranç Ustaları İZÜ'de Buluştu..

unicersiteler odul-toreniGelenekselleşmiş, ama her yıl heyecanını koruyan İstanbul Üniversitelerarası Satranç Turnuvası bu yıl İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinin ev sahipliğinde yapıldı. Üniversitenin iç bahçesinde yapılan kokteyl ve teknik toplantının ardından turnuvanın açılış töreni yapıldı.
Turnuvaya yaklaşık 23 üniversiteden, 77 sporcu katıldı. 17 Nisan 2016 Pazar günü yapılan final maçları sonunda derece giren sporcular için İZÜ Kapalı Spor Salonunda ödül töreni düzenlendi. Bireysel ve takım olmak üzere 2 ayrı kategoride ödüller verildi. Takım sıralamasında; 1. Yeditepe Üniversitesi, 2. İstanbul Üniversitesi, 3. Yıldız Teknik Üniversitesi olurken, ferdi sıralamada 1. FM Esat BAĞLAN, 2. Diyap BÜYÜKAŞIK, 3. Benan KAZDAĞLI, 4. Burak UYSAL, 5. Bekir Sami KONDUK oldu.
En iyi bayan sporcu ise İstanbul Bilim Üniversitesinden Pelin Nur KEF oldu. Turnuvanın Başhakemi Uluslararası Hakem İsmet ARVİT takımlar kategorisinde dereceye giren üniversitelere ödüllerini verdi. Ödül törenine İZÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet BULUT ferdi kategoride dereceye giren sporculara madalyalarını takarak, hediye çeklerini sundu.
Kapanış konuşmalarında Mehmet Bulut, turnuvada 23 farklı üniversiteden sporcuları ağırladıklarından dolayı mutluluk duyduklarını ve spora olan teşvik ve katkılarının İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi olarak devam edeceğini ifade etti. Yarışmada dereceye giren sporculara toplamda 2.250 TL para ödülü verildi.
          Turnuva Sonuçları    Foto Galeri   

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

gormeengelliler2015 afis small
kadinlar2015afis dikey Small
istanbul emektar 2015 afis  small
korleme2014 afis small