banner isbank

2015 İstanbul Görme Engelliler Satranç Turnuvası Yapıldı

12015 İstanbul Görme Engelliler Satranç Turnuvası 7-8 Mart 2015 tarihlerinde Aslı Çakır Alptekin Spor Kompleksi- Bakırköy`de gerçekleşti. TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen ve 15 Görme Engelli sporcunun katıldığı 5 tur düzenlenen turnuva sonunda birinciliği 4,5 puanla IM Rasim Nizam kazandı. 4 puan kazanan sporculardan eşitlik bozma ile ikinciliği İsmail Kayacı, üçüncülüğü ise Hasan Kayacı kazandı. Turnuvaya özel ödül olarak birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın ödülü Ak Parti İlçe Başkanı Aysun Çelikler tarafından takdim edildi.
Turnuva ödül törenine TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur Şakar, Bakırköy Satranç Derneği Başkanı Taner Kayan, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Serdar Akdoğan ve Engelliler Komisyon Başkanı Şebnem Barış katıldı ve sporcuları tebrik ettiler.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Görme Engelliler Satranç Turnuvası vesilesiyle, kadınların da tıpkı Engelliler gibi sık sık engellerle karşılaşarak yaşam mücadelesi verdikleri dile getirildi. Hem kadın hem Engelli olmanın zorluğuna ve Engelsiz bir yaşamın önemine dikkat çekilerek tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlandı.
Turnuvadan ve ödül töreninde fotoğraflar ile turnuva sonuçları haberin devamında yayımlanmıştır.

                         TURNUVA SONUÇLARI       FOTOĞRAF ALBÜMÜ        İLÇE SİTESİ  
22                                     1. IM Rasim Nizam (sağda)  2. İsmail Kayacı (solda)  3. Hasan Kayacı (ortada)

33

IMG 3281
23
4

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

gormeengelliler2015 afis small
kadinlar2015afis dikey Small
istanbul emektar 2015 afis  small
korleme2014 afis small