banner isbank

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası Düzenlendi..

29ekim2018 toren
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası Bahçelievler ilçemizde geniş katılımla düzenlendi. Bahçelievler Belediyesi desteğiyle düzenlenen turnuva 3 kategoride 4`ü unvanlı 150 sporcu katılımıyla gerçekleşti. 7 tur düzenlenen turnuva sonunda GM Mustafa Yılmaz (A Kategorisi), Umut Temizer (B Kategorisi), Bahadır Çelebi (C Kategorisi) kategorilerinde şampiyon oldular. Dereceye giren sporculara kupa-madalya ödüllerinin yanı sıra Bahçelievler Belediyesi tarafından her kategoride Tam-Yarım-Çeyrek Cumhuriyet Altını ve Wondera World tarafından 4.`lere 600TL,  5.`lere 400TL ve 6.`lara 200TL Wondera World hediye Çeki ile ödüllendirildiler. Turnuvaya katılan ve dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, turnuvaya desteklerinden dolayı Bahçelievler Belediyesine ve Wondera World`e teşekkür ediyoruz. Turnuvadan sonuçlar ve fotoğraflar haberin devamında yayımlanmıştır.

                                                TURNUVA SONUÇLARI      FOTO GALERİ  

DSCN9484Turnuva açılış töreninde küçük sporcularımızdan Elif Naz Elden`in okuduğu Cumhuiyet Bayramı şiiri herkesten büyük alkış aldı..

DSCN9508
DSCN9694Turnuva kapanış konuşmalarında Bahçelievler Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Yıldız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası`nın Bahçelievler`de düzenlenmesinden onur ve gurur duyduklarını belirterek, turnuvaya katılan ve dereceye giren sporcuları tebrik etti.

DSCN9700A Kategorisi: 1. GM Mustafa Yılmaz  2. FM Işık Can  3. FM Bahadır Özen  4. Yunus Ataş  5. FM Adil Feridun Öney  6. Hakan Mete Taştan - Ödüllerini Bahçelievler Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Yıldız ve İl Temsilcisi Rıza Öney sundu.

DSCN9693B Kategorisi: 1. Umut Temizer  2. Giray Kağan Gülmez  3. Uygar Duruçay  4. Erdem Kabaca  5. Hakan Deniz  6. Cemal Karagünlü - Ödülelrini Bahçelievler Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Cemalletin Çelik ve turnuva Başhakemi IA Fuat Ergür sundu.

DSCN9688C Kategorisi: 1. Bahadır Çelebi  2. Ömer Kurt  3. Osman Karaosmanoğlu 4. Atilla Kurşun  5. Bora İpek  6. Burak Hazer
Ödüllerini Bahçelievler Belediyesi Siyavuşpaşa Spor Kompleksi Müdürü Emin Kızılkaya, Bahçelievler Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğü Yetkilisi Gökhan Özkaya ve İl Temsilcisi Yardımcısı Eyüp Araz sundu.

DSCN9705                            Turnuva Başhakemi IA Fuat Ergür ve turnuvada görev yapan hakemlerimiz..

DSCN9712                                              Turnuva hatıra fotoğrafı ile sona erdi..

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

istanbul hizli2014 afis small
besiktasbel afis 2015
isd22subat small
KSM Seri afis small
gsturnuva2014 afis small
29 ekim afis
fetih afis R1