banner isbank

2021-2022 İstanbul Okul Sporları Final Turnuvası 17-24 Şubat 2022`de..

2022 okulspor_final_afis_dikey2021-2022 İstanbul Okul Sporları Turnuvası`nda finali heyecanı başlıyor. İstanbul geneli 252 Okulumuz ve 1.237 sporcumuzun katılım gösterdiği Bölge Turnuvaları sonunda Küçükler-Yıldızlar-Gençler kategorilerinde her bölgeden genel kategorilerde ilk 6 takım ve kızlar kategorilerinde iilk 4 takım İstanbul Final Turnuvasına katılmaya hak kazandı.
İstanbul Final Turnuvası ise 17-24 Şubat 2022 tarihleri arasında Bakırköy ilçesinde Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezinde düzenlenecektir. Turnuvaya final turnuvasına katılma hakkı bulunan okullarımız haberin devamından online kayıt sistemiyle başvuruda bulunması gerekmektedir. Detaylı bilgi turnuva yönergelerinde yayımlanmıştır.
Not: Okullar bölge turnuvasına katıldıkları sporcular dışında, yeni sporcularla da takım kurarak final turnuvasına katılım gösterebilirler.
ULAŞIM: Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi
Adres: Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi Ataköy 9. Kısım Sonu, Mimar Basri Mete Sokağı No:10/12  (Kültür Üniversitesi ve Airport AVM arkasında)
- M1 Atatürk Havalimanı-Yenikapı Metrosu ile Yenibosna durağında inilerek yürüme mesafesindedir.
- Metrobüs ile Yenibosna durağında inilerek yürüme mesafesindedir.
KONUM için tıklayınız..   
DUYURU: Gençler kategorileri başlangıç sıralamaları haberin devamında tabloda yayımlanmıştır. Final turnuvasına asıl katılım hakkı olan tüm takımlar turnuvaya kayıt yapmış olup, yedek takım katılımı olmayacaktır. Katılacak tüm okullara başarılar dileriz.
DUYURU-2: Küçükler ve Yıldızlar kategorileri için online kayıt süresi sona ermiş olup, final turnuvasına katılma hakkı olan okullar aşağıdaki tabloda Finalistler başlığında gösterilmiştir.  Katılacak tüm okullara başarılar dileriz.
DUYURU-3: Türkiye Grup Turnuvaları kontenjan tablosu Okulsportal`da yayımlanmıştır. Buna göre İstanbul`dan Küçük Genel`de: 7 okul, Küçük Kızlar`da: 4 okul, Yıldız Genel`de: 6 okul, Yıldız Kızlar`da: 3 okul, Genç Genel`de: 7 okul, Genç Kızlar`da: 5 okul katılım hakkı kazanacaktır. Kaynak Site için tıklayınız..
TARİHLER TURNUVA YÖNERGE ONLINE KAYIT EŞLENDİRME-SONUÇLAR
17-18 Şubat 2022 GENÇLER FİNALİ YÖNERGE ONLINE KAYIT GENÇLER-GENELGENÇLER-KIZLAR 
21-22 Şubat 2022 YILDIZLAR FİNALİ YÖNERGE ONLINE KAYIT FİNALİSTLER   |  YILDIZ GENEL | YILDIZ KIZLAR  
23-24 Şubat 2022 KÜÇÜKLER FİNALİ ONLINE KAYIT FİNALİSTLER   |  KÜÇÜK GENEL | KÜÇÜK KIZLAR  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small