banner isbank

2021 İstanbul Okul Sporları Online Satranç Turnuvası..

istanbul okulspor2021_afissTürkiye Okul Sporları İl Yarışmaları başlıyor.. İstanbul`da ilk defa Şubat yarıyıl tatilinde eğitim ve antrenman turnuvası konseptinde düzenlediğimiz Okullar Arası Turnuvası sporcularımızın yoğun ilgisine sahne olmuş ve rekor katılımla gerçekleşmişti. Covid-19 Pandemi sürecinin olumsuz etkileri devam etmesi sebebiyle her yıl Ulusal düzeyde yapılan Okul Sporları Turnuvası bu yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  Online Satranç Turnuvası olarak düzenlenmesine karar verilmiştir.
Turnuva 81 il genelinde gerçekleştirilecek il seçmeleri, yarı final ve Türkiye finali aşamalarıyla düzenlenecektir. İstanbul Okul Sporları Online Satranç Turnuvası tarihleri 10-11 Nisan 2021 olarak belirlenmiştir. Buna göre Ortaokul ve Liseler 10 Nisan 2021 Cumartesi 14:00`te, İlkokullar ise 11 Nisan 2021 Pazar 14:00`da düzenlenecektir.
Turnuvaya sporcular bireysel olarak haberin devamındaki katılım adımlarını takip ederek kayıt yaptırmalıdır. Turnuvaya sporcular bireysel olarak katılacak, bireysel puanları toplamı ile okul puanı hesaplanacaktır. Kategorilerindeki yüzdelikdilime göre dereceye girecek sporcular Türkiye Yarı Final Turnuvasına katılım hakkı kazanacaktır. Turnuvayla ilgili detaylı bilgiye turnuvanın Türkiye geneli oluşturulan haberin devamındaki çerçeve yönergeden ulaşabilirsiniz.
Turnuvaya kayıtlar haberin devamında başlamıştır.
   pdfTURNUVA YÖNERGESİ      jpgTURNUVA AFİŞİ     KAYIT LİSTESİ   
TURNUVA KATILIM ADIMLARI
1-  TSF Lisans-vize işlemlerini tamamlamış olmak. TSF Lisans-vize yaptırmak için tıklayınız..
Not: Lisans başvurunuz sonrası sağlık beyan formu ve veli izin belgesi formlarının incelenip lisansın aktif olması ortalama 24 saat sürmektedir. Lisans aktif olması sonrası 3. adımdaki kayıt işlemi yapılabilmektedir.
2- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakkamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız.. 
3- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır.  ONLINE KAYIT  (sona erdi)
4- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır. Kulüp linkleri:

5- Turnuva tarihinde başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinden aşağıdaki turnuva linkinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.
TURNUVA
LİNKLERİ:
MİNİKLER-B AÇIK MİNİKLER-A AÇIK KÜÇÜKLER AÇIK YILDIZLAR AÇIK GENÇLER AÇIK
MİNİKLER-B KIZLAR MİNİKLER-A KIZLAR KÜÇÜKLER KIZLAR YILDIZLAR KIZLAR GENÇLER KIZLAR

ÖNEMLİ DUYURU: Tüm sporcuların kulüplere onay-ret işlemi tamamlanmıştır. Chess.com sitesinden gelen "kulüp istek iptal" mesajını dikkate almayınız. Sporcularımız kulüplerinde üyeliklerini, üstte 4. maddedeki kulüp linkinden kontrol ederek turnuva günü 13:00-14:00 arasında KATIL işlemi yaparak (5. adım) turnuvaya katılım gösterebilirler. 
Turnuva adımlarının ilk 3`ünü tamamlayarak kayıtlı bulunan, fakat chess.com kulüp üyeliği olmayan sporcularımız kulüplerine İSTEK göndermelidir.
zoom logo TEKNİK DESTEK: 
- Turnuva günü 12:00-14:20 arası turnuvaya kayıtlı olup, turnuvaya katılmakta zorluk yaşayan sporcular ZOOM teknik destek bölümüne bağlanıp yardım alabilirler. ÖNEMLİ: Sporcular zooma bağlanırken ad bölümüne KATEGORİ ADI-AD SOYAD olarak isimlendirmelidirler, doğrudan kategorisine yönlendirilecektir. ÖRNEK: GENÇLER-TOLGA METE LİNK için tıklayınız..   Meeting ID: 991 3489 4305
- Turnuvaya kayıt için sorularla ilgili 9 Nisan 2021 Cuma 14:00-17:00 arasında ZOOM teknik destek bölümüne bağlanıp yardım alabilirsiniz.
YouTube logo CANLI YAYIN: Turnuva boyunca usta sporcularla maç analizleri ve sürpriz konuk bağlantılarıyla turnuva TSF İstanbul Youtube Kanalından canlı yayımlanacaktır. 
Canlı Yayın Linkleri:  1.GÜN: ORTAOKUL-LİSELER       2.GÜN: İLKOKULLAR   
twitter logo FOTOĞRAF PAYLAŞIMI: Maçlarınız sırasında oynarken çekmiş olduğunuz fotoğraflarınızı Twitter`a ekleyerek ve #EvdeSatrançVar #İstanbul etiketi ile paylaşımda bulunabilirsiniz. Seçilen paylaşımlar Youtube canlı yayınında ve turnuva fotoğraf albümünde yer alacaktır.


ÖDÜL TÖRENİ DUYURUSU: 10-11 Nisan 2021 tarihleri arasında ilimizde yapılan Okul Sporları Online Satranç Turnuvası dahilinde her kategoride ilk 3 dereceyi elde eden sporculara ödülleri ve takım sıralamasında derece elde eden okulların ödülleri, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’nın katılımıyla 19 Mayıs 2021 Çarşamba 14:00’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenecek tören ile takdim edilecektir.
Derece elde eden sporcuların yanlarında refakat edecek kişilerin iki kişiyi geçmemesi ve refakatçilerin istendiği takdirde bilgilerinin ivedi bir şekilde edinilmesi önem arz etmektedir. 


BİREYSEL SIRALAMALAR:

MİNİKLER B AÇIK MİNİKLER A AÇIK KÜÇÜKLER AÇIK YILDIZLAR AÇIK GENÇLER AÇIK
MİNİKLER B KIZLAR MİNİKLER A KIZLAR KÜÇÜKLER KIZLAR YILDIZLAR KIZLAR GENÇLER KIZLAR

TAKIM SIRALAMALARI:
MİNİKLER B AÇIK MİNİKLER A AÇIK KÜÇÜKLER AÇIK YILDIZLAR AÇIK GENÇLER AÇIK
MİNİKLER B KIZLAR MİNİKLER A KIZLAR KÜÇÜKLER KIZLAR YILDIZLAR KIZLAR GENÇLER KIZLAR

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small