banner isbank

29. Eyüboğlu Beyaz Fil Uluslararası Satranç Turnuvası Başladı..

   DSCN2580DSCN2611
Bu yıl 29. su düzenlenen Eyüboğlu Beyaz Fil Uluslararası Satranç Turnuvası 10 Ocak 2020 Cuma günü Eyüboğlu Eğitim Kurumları Çamlıca Kampüsünde yapılan açılış töreni ve ilk tur maçlarıyla başladı. Türkiye`de bir eğitim kurumu tarafından düzenlenen en büyük ve en eski turnuvalardan biri olma özelliğini yıllardır sürdüren turnuvaya bu yıl Azerbaycan, Gürcistan, Makedonya, Türkmenistan ve ülkemizle birlikte 5 farklı ülkeden yarışmacılar katılıyor. Ayrıca, İstanbul dışından 17 sporcunun da katılımıyla toplamda 622 sporcu ve 237 okul 6 kategoride turnuvaya katılım gösteriyor.
Turnuvanın açılış töreni Eyüboğlu Kolej Müdürü Selin Kebelioğlu, Burçak Eyüboğlu Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürü Kudret Uluköy, Eyüboğlu Çamlıca İlkokul Müdürü Gürkan Deniz, okul branş öğretmenleri, turnuva koordintörü Durul Sarıoğlu, İl Temsilcisi Rıza Öney, turnuva Başhakemi IA Fuat Ergür, sporcular, antrenörler, sporcu aileleri katılımı ile düzenlendi. Açılış konuşmalarında turnuva organizasyonu tarafından katılan tüm sporculara satranç takımı hediyesi verileceği duyuruldu. Yine bu yıl ilk defa Elit kategorisi turnuvaya dahil edilmiş olup, toplamda 9.000 TL maddi ödül dereceye girecek sporculara verilecek. Turnuva boyunca 10 masanın canlı yayın maçlarına, eşlendirme-sonuç ve fotoğraflara turnuva sitesinden ulaşabilirsiniz. Turnuva açılışından fotoğraflar haberin devamında yayımlanmıştır.
    TURNUVA SİTESİ   
                                         FOTO GALERİ      CANLI YAYIN
DSCN2562
                      Turnuva teknik toplantısı Başhakem IA Fuat Ergür tarafından düzenlendi.
DSCN2580
                                 Turnuva yapılan sembolik açılış hamlesinin ardından başladı.
DSCN2572
Eyüboğlu Eğitim Kurumlarının düzenlediği ilk turnuvanın sporcusu ve kendi kategorisinin şampiyonu olan ve şu anda da öğrencileriyle turnuvaya katılan Mert Koç`a açılış töreninde okul Müdürü tarafından hediyesi takdim edildi.
DSCN2596
DSCN2600
DSCN2602
DSCN2611

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small