banner isbank

Özel Kültür Fen Lisesi Ortaokullar ve Liselerarası 20. Satranç Turnuvası..

kulturfen2019 afissKültür Fen Lisesi (Ataköy) tarafından 6-7 Nisan 2019 tarihlerinde Özel Kültür Fen Lisesi Ortaokullar ve Liselerarası 20. Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Ortaokul ve Liseler olmak üzere 2 kategoride yapılacaktır.
Turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle 16 Mart 2019 Cumartesi 21:00`dan itibaren başlayacak olup, online kayıt sonrası başvuru formu çıktı alınarak okul müdürü imzalı olarak turnuva organizasyonu e-posta adresine tratılarak gönderilecektir.
Turnuva sonunda bireyselde dereceye girecek sporculara yönergede belirtilen teknoloji ürünleri ödülleri verilecektir.
Katılım:
Turnuva bireysel takım turnuvası formatında yapılacak ve okullar her kategoride takım olarak, en fazla 2 (iki) sporcu ile birden fazla takım ile başvurabilirler. Son başvuru tarihine kadar aynı okuldan birinci takım yanı sıra yapılan diğer başvurular, yedek takım olarak dikkate alınacak ve son başvuru tarihi sonrası kontenjan olması durumunda değerlendirmeye alınacaktır.
Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
DUYURU: Turnuva kayıt süresi sona ermiştir. Turnuvaya kayıt yaptıran tüm sporcular asıl kayıtlı sporcu olarak turnuvaya dahil edilmiştir. Sporcu listesine haberin devamından ulaşabilirsiniz.
    pdfTURNUVA YÖNERGESİ   jpgTURNUVA AFİŞİ    TURNUVA SONUÇLARI  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small