banner isbank

FMV 12. Uluslararası Üniversiteler Takım Turnuvası`nda Yer Değişikliği..

fmv12 universiteler“Önce iyi insan yetiştirir" prensibiyle 131 yıldır sadece eğitim hizmeti veren, eğitimi sanat ve spordan bağımsız düşünmeyen Işık Okulları, Satranç Takım Yarışması'nın bu yıl on ikincisini düzenliyor.
Üniversitelerarası Takım turnuvası FMV Işık Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde (yer değikiğiliği yapılmıştır) yurtdışından ve Türkiye geneli üniversite takımlarının da katılımıyla 05-06-07 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecektir.
Turnuva 6 tur isviçre sistemi-takım formatında 90 dakika+30 saniye düşünme süresinde ELO rating hesaplamalarına dahil düzenlenecektir. Turnuvaya kayıt ve ulaşım bilgisine turnuva safasından ulaşabilirsiniz.
DUYURU: Turnuva FMV Şile Kampüsünden FMV Işık Okulları Ayazağa Kampüsüne (Sarıyer) alınmıştır.
DUYURU-2: Turnuva kayıtları üniversiteler kategorisinde devam etmektedir. Başvuru listesi için tıklayınız..
* 12. Uluslararası Üniversiteliler Satranç Takım Yarışma Yönergesi
* Online Kayıt (Üniversiteliler)   * Ödüller 

Facebook grubunu takip ederek günü gününe yarışmalar ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilir, eleştiri ve yorumlarınızı facebook aracılığı ile iletebilirsiniz. Başvuran okulların listeleri yarışmaya 10 gün kala www.fmv.edu.tr, İstanbul Satranç İl Temsilciliği ve http://www.fmvsatranc.blogspot.com sayfalarında ilan edilecektir.
Facebook Sayfası
Her türlü sorunuz için: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adreslerine mesaj atabilir ya da 0212 648 09 75 (4309) dâhili telefonlarından iletişim kurabilirsiniz.

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small