banner isbank

XXVI. Eyüboğlu Dostluk Satranç Turnuvası Başlıyor..

eyuboglu2017 afissBu yıl 26. sı yapılacak olan "Eyüboğlu Eğitim Kurumları Dostluk Satranç Turnuvası" erteleme sonrası 10-11-12 Şubat 2017 tarihlerinde Eyüboğlu Eğitim Kurumları Çamlıca Kampüsünde İstanbul’daki ilkokul, ortaokul ve liselerin katılımlarıyla gerçekleşecektir. Turnuva farklı okullardan çok sayıda öğrenciyi paylaşım, dostluk ve kardeşlik ortamında bir araya getirmeyi hedeflemektedir. 
Bireysel takım turnuvası olarak yapılacak turnuva, "Minikler" (1. ve 2.Sınıflar), “Ümitler” (3. ve 4. Sınıflar), “Küçükler” (5. ve 6. Sınıflar), “Yıldızlar”(7. ve 8. Sınıflar) ve “Gençler” (Lise Sınıfları) olmak üzere beş kategoride düzenlenecektir. Turnuvaya daha önce yapılmış olan kayıtlar geçerli olup, takım sporcularında değişiklik veya iptal durumunda turnuva organizasyonu e-posta adresine bilgi verilmelidir (e-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) . Detaylı bilgi turnuva yönergesi ve turnuva sayfasında bulunmaktadır.
    TURNUVA SAYFASI    yeni  ORGANİZASYON DUYURUSU    EŞLENDİRME-SONUÇLAR


Eyüboğlu Eğitim Kurumları XXVI. Dostluk Satranç Turnuvası’na katılmak için turnuva sayfasında yer alan “Satranç Turnuvası Katılım Formu”nun doldurulması gerekmektedir. Son başvuru; 26 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 17.00’a kadardır.
Turnuvaya, her kategoride başvuru sırasına göre sınırlı sayıda okul katılabilecektir. Kontenjan dolduğunda son katılım tarihi dikkate alınmayıp yeni müracaatlar kabul edilemeyecektir. Katılan okulların listesi web sayfamızda turnuva tarihinden önce yayınlanacaktır.
Yirmi dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz Dostluk Satranç Turnuvamıza ilginiz için teşekkür ederiz.
İletişim; Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small