banner isbank

ŞahMat`ta Final Heyecenı Başlıyor

sahmat final afis-sUğur Okulları sponsorluğunda düzenlenen ve 16 Ocak 2016`da başlayan ŞahMat turnuvalar serisi tüm grupların birincilerinin katılımıyla 9-10 Nisan 2016 tarihlerinde Kuyumcukent`te (Bahçelievler) düzenlenecek ŞahMat İstanbul Finali Turnuvasıyla sona eriyor.
Final Turnuvasında Küçükler kategorisinde 36 takım ve Yıldızlar kategorisinde ise 18 finalist takım mücadele edecek. Takımların güç ortalamasının birbirine yakın olduğu turnuvada oldukça çekişmeli maçlar geçmesi bekleniyor. Final turnuvası her iki grubunda ilk takım maçlarının canlı yayınlanması planlanmıştır.
Turnuvada dereceye girecek takımlar Uğur Okulları sponsorluğunda toplam 12.000 TL maddi ödül ile ödüllendirilecektir.
Turnuvayla ilgili takım listeleri, başlangıç sıralaması, turnuva yeri-Kuyumcukent ulaşım bilgileri, turnuva boyunca fotoğraflar ve canlı yayınlara turnuva sayfasından ulaşabilir ve twitter dan #SahMat etiketiyle turnuvayla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Turnuva sponsorlarımız Uğur Okulları ve Kuyumcukent`e turnuvaya katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve tüm katılacak takımlarımıza başarılar diliyoruz.
ULAŞIM: Yenibosna metro ve metrobüs durağı karşısındaki Koçtaş AVM önünden Cumartesi:09.15 kalkış ve Pazar 10.15 kalkış ile turnuva yerine servis ulaşımı sağlanmıştır. Planlama açısından servis ulaşımını kullanacak takımlarımızın kişi sayısıyla birlikte bilgiyi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. organizasyon e-posta adresine en kısa zamanda ulaştırmaları gerekmektedir.
TURNUVA SAYFASI

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small