banner isbank

Haydarpaşa Lisesi Mezunlar Derneği 1. Satranç Turnuvası

logo1Haydarpaşa Lisesi Mezunlar Derneği tarafından 9-24 Mayıs 2015 tarihlerinde 3 haftasonu olmak üzere Küçükler-Yıldızlar-Gençler kategorilerinde bireysel olmak üzere Haydarpaşa Lisesi Mezunlar Derneği 1. Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvalar 6 tur isviçre sistemiyle 35dk+30sn düşünme süresinde UKD turnuvası olarak yapılması planlanmıştır. Kategorilerde ilk 3 dereceyi elde eden sporulara Haydarpaşa Lisesi Mezunlar Derneği tarafından çeşitli maddi ödüller verilecektir. Turnuva kayıtları her turnuva ve kategori için 30 sporcu online kaydı ile sınırlıdır ve 4 Mayıs 2015 Pazartesi kayıtlar istanbul.tsf.org.tr sitesinde başlayacaktır. Detaylı bilgiler, program turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.  
DUYURU: Turnuva online kayıtları 4.5.2015 11.30 da başlayacaktır. Turnuva kontenjanı her kategori için 30 online kayıt ile sınırlıdır ve kontenjan sonrası kayıtlar yedek kayıt olarak değerlenirilecektir. Kayıt sırasında kategori seçilmemesi veya yanlış kategori seçilöesi durumunda kayıt tarih sırası geçerli olur ve kayıtlar kapatıldığında sporcu doğru yaş kategorisine yerleştirilir. Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.Her kategori turnuvası farklı tarihlerde düzenleneceğinden kayıt öncesi yönergedeki program kontrol edilmelidir.
DUYURU2: Turnuva kayıtları kontenjan dahilinde kısa sürede sona ermiştir. Sporcu Listeleri her kategori için asıl ve yedek kayıt olarak yayımlanmıştır.
Adres: Mühendis Sari Ali Sk. No:24, Yel değirmeni / KADIKÖY
    pdfTurnuva Yönergesi     Eşlendirme/Sonuçlar & Sporcu Listesi

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

yildiz dikey2015 small
istanbullisesi
kulturfen2015 afis small
gencler2014 small
gs afis small
almanlisesi2014 afis small
fenbil2015 afis small