banner isbank

2. Kademe Antrenör Kursu Bahçelievler`de..

seminar 22. Kademe Antrenör Kursları Mayıs ve Haziran aylarında Tuzla ve Bahçelievler ilçelerinde açılması planlanmıştır. Kurs 20-30 kursiyer ile sınırlıdır.
Bahçelievler`de açılması planlanan kurs ise 19-20-21-22-23-24-26 Haziran 2016 tarihlerinde yapılması planlanmıştır (Yer ilan edilecektir).
Kurslar için ön başvurular başlamış olup, haberin devamındaki katılım dilekçesi doldurularak Tuzla kursu için en son 9 Mayıs 2016 tarihine kadar, Bahçelievler kursu için en son 5 Haziran 2016 tarihine kadar aşğıdaki iletişim e-posta adresine ulaştırılmalıdır. En az 20 başvuru olduğunda katılımcı listesi yayımlanacak ve adayların kurs katılım bedeli olan 200 TL TSF hesabına yatırıp, dekont ve nüfus cüzdanı ön yüz fotokopisini iletişim e-posta adresine iletmeleri istenecektir.
Diğer gerekli evraklar ise kurs başlangıcında elden kurs yöneticisine teslim edilir. Kursa katılmak isteyen 1. kademe antrenörlerimizin, kurs planlaması açısından en kısa zamanda müracatlarını yapmaları, başvuru formunu eksiksiz doldurarak iletmeleri gerekmektedir, en fazla 30 başvuru kabul edilecektir.
DUYURU: Kurs ön kayıt süresi dolmuştur, gelen ön başvurular sonucu kurs açılacaktır. Tüm adayların kısa süre içinde dekont ve kimlik fotokpilerini e-posta adresine ulaştırması gerekmektedir. Diğer evraklar kurs başlangıç günü teslim edilebilir. Kurs programı haberin devamında yayımlanmıştır.
İletişim: İl Temsilciliği - 212 249 41 67  e-posta:   Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  
     pdf2. Kademe Gerekli Evraklar    docDilekçe   Başvuru Listesi   xlsPROGRAM 

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase