banner isbank

Makaleler

2014 İstanbul 13-18 Yaş Grubu Birinciliği Başlıyor

yildiz dikey_afis_small2014 İstanbul Yıldızlar Satranç İl Birinciliği 28 Şubat, 1-2 Mart 2014 tarihlerinde Üsküdar Gençlik Merkezinde yapılacaktır. Turnuvaya 13-18 yaş aralığındaki spocular 25 Şubat 2014 Salı saat 17.00'a kadar kayıt yaptırabilecektir.
Başvuru işlemleri sadece internet üzerinden online ve bireysel yapılacak olup, başka yolla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Turnuva katkı payı ücreti bulunmamaktadır.
Turnuva sponsoru Yeşil Kundura tarafından her kategoride şampiyon olacak sporculara Bot Çeki hediyesi verilecektir. Detaylı bilgilere turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz.
DUYURU: Turnuvaya kayıtlar 27 Şubat Perşembe 17.00`a kadar uzatılmıştır.
DUYURU2: kızlar kategorileri için sayının az olması sebebiyle, tur sayısı 5 tura indirilmiştir. Ayrıca, Kızlar kategorisinde 1. Tur maçları 1 Mart Cumartesi ye alınarak turnuva programı kızlar kategorisi için Cumartesi-Pazar olarak tekrar düzenlenmiştir. Kız sporcular için kayıt süresi 28 Şubat Cuma 21.00`a kadar uzatılmıştır. Genel kategori programında bir değişiklilk söz konusu değildir. Sporcuların yayımlanan turnuva programına uygun olarak belirtilen saatte teknik toplantıya katılmaları gerekmektedir.  Bkz: PROGRAM
      TURNUVA SAYFASI        xlsSporcu-Kategori Dağılımı 

Banner - Market

tsf market_ban