banner isbank

Makaleler

Avcılar Belediyesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Online Satranç Turnuvası..

avcilarbel 23nisan_afisAvcılar Belediyesi tarafından TSF Küçükçekmece İlçe Temsilciliği iş birliğiyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan 2021 Cuma 13:00`dan itibaren Avcılar Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Online Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva 15 Yaş ve altı sporcular için Avcılar ilçesinde öğrenim gören, 16 yaşüstü sporcular için ise Avcılar da ikamet eden sporcuların katılımına açıktır. Turnuvada dereceye girecek sporculara çeşitli ödüller Avcılar Belediyesi tarafından verilecektir, yönergede yayımlanmıştır.
Turnuva chess.com platformunda 5dk+2sn düşünme süresinde 8 tur düzenlenmesi planlanmıştır.
Turnuvaya online kayıtlar haberin devamında başlamıştır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.   
  pdfTurnuva Yönergesi    jpegTurnuva Afişi    Online Kayıt   
TURNUVA KATILIM ADIMLARI 
1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..
2- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır.  Online Kayıt için tıklayınız.. 
3- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır. Kulüp linkleri online kayıt sayfasında ve yönerge 2.5 maddesinde yayımlanmıştır (TAMAM/EKSİK bölümüne tıklayarak)
4-
 Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinde turnuva linkinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.

Banner - Market

tsf market_ban