banner isbank

Aday Hakem Kursu 27-28-29 Nisan 2018`de..

aday hakem_kokart_kucuk
27-28-29 Nisan 2018
tarihlerinde FMV Işık Okulları Ayazağa (Sarıyer) ev sahipliğindeAday Hakem Kursuaçılması planlanmıştır.
Kursa katılmak için; katılım koşullarını sağlayan adaylar, istanbul.tsf.org.tr sitesindeki ön başvuru formu doldurmalıdır.
Sınıf kontenjanı 30-35 kursiyer ile sınılıdır. Ön kayıtlar 28 Mart-11 Nisan 2018 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Ön başvurusu uygun olan adaylar 15 Nisan 2018 Pazar günü ilan edilecek ve 20 Nisan 2018 Cuma 16.00`a kadar gerekli evrakları İl Temsilciliğine (Taksim) eksiksiz olarak getirmeleri gereklidir.
DUYURU-1: Kurs kayıtları 28 Mart 2018 Çarşamba 21.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online ön kayıt olarak yapılabilecektir. Başvuruların kontenjanın üzerinde gerçekleşmesi durumunda; adayların ("satranç sporcusu olmaları (Lisanslı), Ratingli sporcu olmaları, satranç eğitimcisi ve antrenör olmaları, yabancı dil ve bilgisayar kullanabiliyor olmaları gibi ölçütler öne çıkar") talimatta yer alan kriterlerine göre katılımcı listesi oluşturulacaktır. Hakemlik yapmak isteyen ve bu alanda vakit ayırabilecek adayların başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.
DUYURU-2: Kurs ön kayıt süresi sona ermiştir. Kursa 107 ön başvuru ulaşmıştır. Yoğun katılım talebi dikkate lınarak yeni bir planlamayla 2 sınıf açılması organize edilerek kurs kontenjanı arttırılmıştır. Başvuruların yine de kontenjanın üzerinde olması sebebiyle gelen başvurular talimatta yer alan "adayların satranç sporcusu olmaları (Lisanslı), Ratingli sporcu olmaları, satranç eğitimcisi ve antrenör olmaları, yabancı dil ve bilgisayar kullanabiliyor olmaları gibi ölçütler öne çıkar" kriterlerine göre katılımcı listesi oluşturulmuş ve haberin devamında yayımlanmıştır. Kursiyer listesinde ismi olan adayların gerekli evraklarını 20 Nisan 2018 Cuma 16.00`a kadar gerekli İl Temsilciliğine (Taksim) eksiksiz olarak getirmeleri gereklidir. Teslim edilmemesi durumunda sırasıyla ön başvurusu uygun olan adaylar kursa dahil edilecektir.
DUYURU-3: Kurs programı TSF MHK Aday hakem kurs programına göre düzenlenecektir, program haberin devamında mevcuttur. Devamsızlık kabul edilmemektedir. Programa uygun olarak kursiyerlerin 27 Nisan 2018 Cuma 13.15`ten itibaren katılım sağlaması gerekmektedir.
DUYURU-4: Aday Hakem kursu 2 sınıf olarak planlanmıştır. 1. sınıf Avrupa Yakası ikametli kursiyerler ve 2. sınıf ise Anadolu Yakası ikametli kursiyerlerdir. Ancak merkezi kurs planlamasında oluşan bir gelişmeden dolayı 27-28-29 Nisan 2018 tarihlerinde sadece 1 sınıf eğitim yapılabileceği bildirilmiştir. Bu sebeple belirtilen tarihte sadece ilan edilen kursiyer listesinden sadece Avrupa Yakası ikametli kursiyerlerin katılacağı aday hakem kursu düzenlenecektir. İlan edilen listeden Anadolu Yakası ikametli kursiyerler için Aday Hakem Kursu Mayıs 2018 tarihlerinde (Mayıs 2. veya 4. haftasonu planlanmaktadır) Anadolu Yakasında bir lokasyonda açılması planlanmıştır. Kursiyerlerin katılım hakkı geçerli olacaktır. Kesin tarihler ve yer daha sonra ilan edilecektir.
DUYURU-5:
Kurs başlangıç saati 27 Nisan 2018 Cuma 15.30 olarak güncellenmiştir.
   Katılım Koşulları ve Gereki Evraklar    KURS PROGRAMI   pdfKURSİYER LİSTESİ-AVRUPA  pdfKURSİYER LİSTESİ-ANADOLU  

Banner - Market

tsf market_ban

Turnuvalar

Bilgi Sistemleri

banner ulusal
banner lisans
banner ukd
banner mavikale2
banner turkbase